Contact

cu o principala disponibilitate pentru Cluj, Yoga Alliance, E-RYT 200, RYT 500 – Registered Yoga Teacher – 500hr – Hatha Traditional – absolvent al modulului 200 ore (11/05/2013) si 300 ore (26/04/2014) al scolii de yoga, Rishikesh Yog Peeth, Rishikesh, India. Avand o deosebita consideratie si pentru momentul in care doua inimi bat in acelas crop am urmat si absolvit cursurile de Prenatal Yoga Teacher – 100hr al scolii Trimurti Yoga, Goa, India.

In prezent sustin clase de yoga (la Worldclass Belvedere, Casa Holvital si IKWE Studio) pe baza stilului Hatha Yoga dar si forme mai viguroase de Yoga Flow (prin vinyasa) precum si clase mai speciale de Yin Yoga. Atitudinea este de a invata, de a lasa ceva in urma, nu doar de a experimenta si atunci undele clase – in functie de participanti – se pot transforma si in Posture / Technique Clinique.

In functie de disponibilitate imi dedic timp si pentru clase private, yoga therapy si masaje (in special Shitatsu si Reflexo). Yoga pentru mine nu este un job, doresc sa fiu mai mult o resursa si sa impartasesc cunostintele in acest domeniu, pasiunea pentru sanatate in general o mai desfasor si prin pozitia de HP Wellness Ambassador pentru Cluj sau aprofundandu-mi studiile cu a doua facultate in psihologie.

Acreditari:

This slideshow requires JavaScript.

 


Contact

FacebookMeetup (Yoga Cluj – Clase, Workshops, Asana, Pranayama),  Instagram, LinkedInTwitter. Daca doriti sa va pastrati anonimitatea ma puteti contacta prin AskFM

Feedback / Reviews

Yoga Trail, Google+

This slideshow requires JavaScript.

Cluj – Locatie Principala

exista insa disponibilitate pentru colaborari si in alte locatii, precum puteti consulta programarile unor evenimente mai speciale in pagina de Workshop & Events.

alte domenii asociate cu aceasta pagna: ashtangayoga.ro, darius2yoga.ro, hathaflow.ro, vinyasa.ro, yogaclasses.ro, yogafestival.ro, namaskar.ro, hathayoga.us, hathayoga.asia, cluj.yoga

Certificate

una dintre niyamele din structura ashtanga Yoga, propusa de Patanjali, mentioneaza termenul svadhyaya – care face apel la auto-studierea de sine, la o continua aprofundare, studiu si practica a tot ceea ce eleveaza.. pasiunea mea pentru yoga trece dincolo de cursuri sau certificate, inclinatia fiind spre descoperirea si cercetarea in domeniul yoga precum intr-un apropiat viitor si ayurveda.

This slideshow requires JavaScript.

4 thoughts on “Contact

  1. Hi , I’m visiting cluj and would love to have a few yoga sessions. Are u available tomorrow Saturday June 11? Send me an email please. Thank u alina

Leave a Reply